Ett nytt liv

Mitt liv just nu är väldigt omtumlande, på väldigt många olika plan. Har mycket på gång med skola, jobb, dejting, vänner, fest och träning. En sak som är väldigt påtaglig är att jag känner att jag blivit mycket mer social och mer öppen för nya idéer och aktiviteter. Jag hänger gärna med på vad det än må vara. Jag har till exempel börjat prata mycket mer i telefon, något som jag inte alls gillade för ett tag sen. Att bo själv har gjort att jag anstränger mig så mycket mer för att få kontakt med människor. Som sambo blev jag väldigt lätt lat och vi hängde bara med varandra. Jag gick gärna hem tidigare från en festkväll bara för att jag visste att någon väntade på en därhemma. Nuförtiden blir det alltid helkvällar ute och jag har väldigt roligt!

Singellivet är verkligen något nytt och intressant, det har gjort mycket med mig. Har hittat nya sidor hos mig själv som jag inte trodde att jag hade. Det är skönt att vara sin egen, allt som händer i mitt liv beror helt på de val jag gör. Fascinerande. Och det är skönt att kunna säga att jag är genuint lycklig över den jag är idag och vart det har tagit mig. Alla erfarenheter, bra som dåliga, har format mig och lärt mig så otroligt mycket. Det finns inga erfarenheter som jag skulle vilja vara utan.

Berg- och dalbana

Oj vad mycket jag vill skriva här men som jag inte kan. Skriver lite privat dagbok vid sidan om för vissa saker måste man ju få ur sig... Har nog aldrig tänkt och funderat så mycket som jag gjort denna höst. Någon sorts kris skulle jag inte kalla det, men visst funderar man mycket på åt vilket håll man vill i livet och vad som kommer ske i framtiden. Jag har känt mig rejält förvirrad emellanåt, men jag antar att det är en del av livet. Känner inte att jag riktigt kommit in i någon vardagslunk än där allt bara flyter på. Jag kan inte tänka framåt utan kan bara tänka "här och just nu". Jag har definitivt mer dagar nu där allt bara känns skit, men jag har även fler dagar som är riktigt, riktigt bra då jag känner mig starkare och säkrare på mig själv än nånsin. Berg-och-dalbana kan man verkligen kalla det, men det är väl också i de svängarna som man verkligen känner att man lever. Den största insikten som har kommit till mig under den här tiden är i alla fall att det är ingen annan som kan göra dig lycklig. Därav namnet på min blogg - Skapa din egen lycka.

Me, myself and I

Jag har en egen privat dagbok som jag skriver i. Nu när jag gått tillbaka och läst det jag skrivit precis efter det tog slut med R så förstår jag att jag mår mycket bättre nu. Jag skrev mycket om att tiden går så sakta och att jag behövde hålla mig sysselsatt för att inte tänka för mycket och bli ledsen. Så är inte fallet längre. Jag njuter verkligen av att bara sitta i soffan, tända ljus, lyssna på bra musik och bara vara ensam. Jag är glad att jag inte är rädd för ensamheten, tvärtom så tycker jag om den och kan längta efter den. Idag till exempel blev jag erbjuden middag hos en kompis och partykväll med en annan. Men jag var alldeles för trött och tackade nej till båda. Har bara varit hemma själv och varvat ner efter en hektisk arbetsdag. Det om något tyder väl ändå att man trivs med sig själv?


RSS 2.0